CREMA DE TRANDAFIR

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: ARGITAL

Cod produs: 10012126


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

68.30 buc

Total: 68.30 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Crema de trandafiri Argital conţine atât ulei esenţial pur de trandafiri, extrem de preţios* cât şi ingrediente active bogate şi extract din petale organice de trandafiri.

Uleiul esenţial pur de trandafiri exercită o acţiune echilibrantă asupra tenului, pe când taninul conţinut de petalele organice de trandafiri exercită o acţiune tonică delicată.

Extractul de nalbă (Demeter) este bogat în mucilagii şi exercită o acţiune hidratantă, extractul de melisa (Demeter) relaxează pielea iar extractul de panseluţe exercită o acţiune echilibrantă.

Uleiurile pure de migdale dulci şi jojoba hrănesc şi protejează pielea, aducând cu ele efectul benefic al căldurii soarelui. Uleiul din seminţe de limba mielului este bogat în acizi graşi nesaturaţi, ca acidul gamma linoleic, considerat esenţial pentru sănătatea pielii.

Acest ulei hrăneşte şi protejează pielea de radicalii liberi, una din principalele cauze ale îmbătrânirii premature şi formării ridurilor.

Dioxidul de siliciu coloidal prezent în argila verde exercită asupra pielii un efect anti îmbătrânire îmbunătăţind elasticitatea şi în acelaşi timp tonificând, graţie numeroaselor oligoelemente conţinute.

Apa de izvor, bogată în forţe vitale intensifică hidratarea şi acţiunea de împrospătare a nalbei.

Crema de trandafiri Argital se poate folosi dimineaţa şi seara, fiind recomandată pentru toate tipurile de ten dar în mod deosebit pentru tem sensibil, delicat, solicitat, obosit, uscat sau cu riduri.

Gramaj: 50 ml.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*